Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Μεταμόρφωσης, εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές σε αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 18 και 40 ετών, οι οποίοι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, από τα οποία αφαιρούσαν κυρίως συσκευές κινητών τηλεφώνων. Παράλληλα, αναζητούνται τρείς συνεργοί τους, μέλη της σπείρας.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή, τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και μία παιχνιδομηχανή.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί εννέα περιπτώσεις κλοπών, από καταστήματα σε Μαρούσι, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Μεταμόρφωση και Πειραιά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και των διακεκριμένων κλοπών κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για ανάκριση σε τακτικό ανακριτή.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ