Συμμορία που διέπραττε διαρρήξεις σε σπίτια της βορειοανατολικής Αττικής εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ, μετά τη σύλληψη τριών ατόμων, ύστερα από καταδίωξη στα Βριλήσσια και στο Μαρούσι.

Κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν ένας 17χρονος και δύο 25χρονοι, ελληνικής υπηκοότητας, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι τρεις συνεργοί τους, οι οποίοι αναζητούνται.

Από την έρευνα που πραγματοποίησε η Ασφάλεια Βορειανατολικής Αττικής, προέκυψε ότι τα μέλη της εγκληματικής ομάδας είχαν διαπράξει 42 διαρρήξεις σπιτιών στην βορειοανατολική Αττική το τελευταίο εξάμηνο, από τα οποία είχαν κλέψει χρήματα και τιμαλφή, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνάει τα 720.000 ευρώ.

Σε βάρος των συλληφθέντων, οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κλοπή κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση καθώς και αντίσταση κατά της Αρχής, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την σύλληψη των συνεργών τους.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ