Προγραμματική σύμβαση για τη διαμόρφωση οδών ήπιας κυκλοφορίας γύρω από παιδικές χαρές του δήμου Ηλιούπολης, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ, υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος, Βασίλης Βαλασόπουλος.

Σκοπός είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες κυκλοφορίας και να αυξηθεί η ασφάλεια των διερχόμενων πεζών, ειδικότερα των μαθητών και των συνοδών τους, πλησίον του σχολικού συγκροτήματος του 4ου Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης και της παιδικής χαράς της πλατείας Ευρώπης, όπου παρουσιάζεται αυξημένη κίνηση λόγω της γειτνίασης με τον σταθμό του μετρό.

Εν τω μεταξύ, εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού για την αποκατάσταση του στίβου στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Στέλιος Κυριακίδης», μετά από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα, Γιώργου Καραμέρου. Οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης, συνολικού προϋπολογισμού 178.000 ευρώ, θα εκτελεστούν βάση πρότυπων προδιαγραφών, δεδομένου ότι στον συγκεκριμένο στίβο διεξάγονται σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, όπως το καθιερωμένο γκαλά.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ