Επίτιμος Δημότης από το δήμο Άργους – Μυκηνών θα ανακηρυχτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη του Πάσχα, στο περιθώριο του εορτασμού του πολιούχου και προστάτη της πόλεως, αγίου Πέτρου επισκόπου ‘Αργους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εορτασμού του αγίου Πέτρου επισκόπου ‘Αργους, το πρωί της Τρίτης 3 Μαΐου, θα τελεστεί στον ομώνυμο καθεδρικό ναό του ‘Αργους, πανηγυρικό πολυαρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου.

Στη συνέχεια και στις 11.30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια έκθεσης αγιογραφίας στην αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» του Δήμου ‘Αργους Μυκηνών, μετά της παρουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας και στις 12.00 το μεσημέρι, θα γίνει η τελετή ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου ως Επιτίμου Δημότη του Δήμου ‘Αργους Μυκηνών, στον ίδιο χώρο, από τον δήμαρχο ‘Αργους – Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο, παρουσία του δημοτικού συμβουλίου και των αρχών της πόλεως και του νομού.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ