Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα το Γραφείο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών Αθηνών. Η νεοσύστατη υπηρεσία είναι στελεχωμένη με άρτια εκπαιδευμένο – ξενόγλωσσο προσωπικό, βρίσκεται στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 07.30-22.00. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 210-3222230 και 210-3222232 (fax).

Η εν λόγω υπηρεσία δημιουργήθηκε έπειτα από μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ την απόφαση λειτουργίας του έλαβε η Ελληνική Αστυνομία.

Σκοπός του Γραφείου Εξυπηρέτησης Επισκεπτών Αθηνών, το οποίο υπάγεται στην Τουριστική Αστυνομία, είναι η ταχεία εξυπηρέτηση των επισκεπτών της Ελλάδας.

Ο στόχος της υπηρεσίας είναι διττός:

Πρώτον, να ενισχυθεί ο τουρισμός στη χώρας μας, με την άμεση και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των επισκεπτών – τουριστών, παρέχοντας σε αυτούς τις αναγκαίες οδηγίες και πληροφορίες, τουριστικού, αλλά και ευρύτερου αστυνομικού περιεχομένου.

Δεύτερον, να υπάρξει άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματική διαχείριση των όποιων περιστατικών ανακύπτουν, όπως απώλειες εγγράφων, κλοπές, έκδοση σχετικών βεβαιώσεων κ.ά.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ