Τεράστιες ευθύνες στην πολιτική ηγεσία της Δικαιοσύνης, στον Άρειο Πάγο και στον Δικηγορικό Σύλλογο, ρίχνει ο δικηγόρος της οικογένειας του Παύλου Φύσσα, με αφορμή την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά, με την παρέλευση του 18μήνου.

Μιλώντας στο Mega Σαββατοκύριακο, ο Γιώργος Μαραγκός τόνισε ότι «από εδώ και πέρα η υπόθεση θα εκφυλίζεται όπως έχει εκφυλιστεί μέχρι σήμερα. Η απόφαση δεν είναι πρωτοφανής. Όπως εξελίχθηκε, ήταν αναμενόμενη.

Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στην πολιτική ηγεσία της Δικαιοσύνης, στον Άρειο Πάγο, και τελευταίος έρχεται ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο οποίος επί δύο μήνες δεν χορηγούσε άδειες να πάμε να δικάσουμε την υπόθεση και ενέμειναν στην αποχή των δικηγόρων, παράλογα και χωρίς καμία λογική».

«Ο κ. Ρουπακιάς κατέστη δήθεν κρατούμενος πολυτελείας εντός της οικίας του, κατά το βούλευμα. Από εδώ και πέρα η υπόθεση θα εκφυλίζεται όπως έχει εκφυλιστεί μέχρι σήμερα», τόνισε ακόμη, αναφέροντας ότι σε αυτό το στάδιο έχουν εξεταστεί 15-17 μάρτυρες, από τους συνολικά περίπου 140.

Μάλιστα, σημείωσε ότι η υπόθεση της ανθρωποκτονίας θα είχε λήξει, αν δεν είχε ενωθεί με εκείνη της εγκληματικής οργάνωσης.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ