Διαμαρτυρία πραγματοποιούν αυτήν την ώρα στο άγαλμα Βενιζέλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης 70 εργαζόμενοι στο αρχαιολογικό τμήμα του μετρό Θεσσαλονίκης μετά και την ενημέρωσή τους ότι απολύονται.

Σύμφωνα με το seleo.gr, η κοινοποίηση των απολύσεων θα πραγματοποιηθεί αύριο και ενόψει αυτού οι εργαζόμενοι συγκεντρώνονται στο άγαλμα του Βενιζέλου προκειμένου στη συνέχεια να μεταβούν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται πλησίον για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την εξέλιξη όταν μάλιστα υπουργός της κυβέρνησης την προηγούμενη εβδομάδα είχε δηλώσει ότι σύντομα θα ξεκινήσουν ξανά οι εργασίες στο έργο.

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε διαβεβαίωση του υπουργού Υποδομών Παναγιώτη Σγουρίδη, ότι το έργο του μετρό της Θεσσαλονίκης θα επανεκκινήσει μέσα στον Ιανουάριο, ωστόσο η εταιρία την επόιμενη κιόλας ημέρα προχώρησε σε νέες απολύσεις, όπως καταγγέλλουν οι εργαζομενοι στο μέτρο.

Στη συνέχεια οι 70 διαμαρτυρόμενοι-εργαζόμενοι στο αρχαιολογικό τμήμα θα πραγματοποιήσουν παρέμβαση κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

metro_diamartyria_1 metro_diamartyria_2 metro_diamartyria_3

Πηγή φωτογραφιών: seleo.gr

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ