Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της 88χρονης, η οποία που είχε βρεθεί, το μεσημέρι της Κυριακής, νεκρή μέσα στο σπίτι της, στη συνοικία Νέα Χώρα των Χανίων.

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία, ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα προέκυψε ότι δράστης, εκτός από τη χρήση πετσέτας, με την οποία έφραξε το στόμα της άτυχης γυναίκας, την πίεζε και με τα χέρια του στο στόμα και τη μύτη, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ασφυξία.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Μανώλη Παπαδομανωλάκη, ο δράστης χτύπησε την 88χρονη, χωρίς τα τραύματα να είναι θανατηφόρα, ενώ δεν βρέθηκαν σημάδια βιασμού. Το έγκλημα υπολογίζεται ότι τελέστηκε το βράδυ του Σαββάτου. «Η γυναίκα είναι χτυπημένη στο πρόσωπο, γρονθοκοπημένη, ο θάνατός της οφείλεται σε ασφυξία από απόφραξη των αεροφόρων οδών και με τα χέρια», δήλωσε ο ιατροδικαστής.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για εξιχνίαση της υπόθεσης, προβάλλοντας ως πιθανότερο κίνητρο τη ληστεία.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ