Για το λιμάνι του Πειραιά ταξιδεύουν το βράδυ της Πέμπτης αγρότες από τα Χανιά και το Ρέθυμνο προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, με αίτημα την απόσυρση του σχεδίου για το ασφαλιστικό καθώς και τη βελτίωση του φορολογικού νομοσχεδίου.

Οι αγρότες άρχισαν να συγκεντρώνονται σταδιακά από τις 18:00 στο λιμάνι της Σούδας, από όπου και παρέλαβαν τα εισιτήρια τους για να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής.

Όπως δήλωσαν αγροτοσυνδικαλιστές στην Αθήνα, από τα Χανιά ταξιδεύουν περίπου 300 αγρότες. Στο πλοίο της γραμμής επιβιβάστηκε και ένα αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο μεταφέρει αγροτικά προϊόντα.

Οι αγρότες από το μπλόκο του Κλαδισού, μετά την αποβίβασή τους από το πλοίο, θα κατευθυνθούν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μαζί με αγρότες άλλων περιοχών της χώρας και μετά θα φθάσουν στην πλατεία Συντάγματος.

Οι αγρότες από το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, αμέσως μετά τον κατάπλου του πλοίου, έχουν ραντεβού με αγρότες από άλλα μπλόκα στο Σύνταγμα.

Πηγή φωτογραφίας: SOOC

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ