Οι αστυνομικές αρχές των Χανίων συνέλαβαν 23 Έλληνες ηλικίας από 39 έως 73 ετών και μία 31χρονη Αλβανίδα, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Η επιχείρηση της αστυνομίας οδήγησε στον εντοπισμό μίας άψογα οργανωμένης «μπαρπουτιέρας», καθώς οι συλληφθέντες αρχικά έμπαιναν σε καφενείο ιδιοκτησίας ενός 53χρονου και στη συνέχεια πήγαιναν ανά ομάδες των δύο ή τριών ατόμων, μαζί με 73χρονο ο οποίος τους συνόδευε, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, έξω από την οποία βρισκόταν ένας 39χρονος ως τσιλιαδόρος.

Γύρω από την πολυκατοικία ήταν τοποθετημένο καταγραφικό μηχάνημα προκειμένου να δυσχεράνει τον αστυνομικό έλεγχο.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την έφοδο της αστυνομίας ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου ήταν και διοργανωτής, του παράνομου τζόγου, καθώς μαζί με τον 73χρονο, τον 39χρονο και την 31χρονη είχαν επιτρέψει σε είκοσι άτομα, να παίζουν ζάρια, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, με συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση οικονομικού οφέλους στους παίκτες.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, χρηματικό ποσό άνω των 10.000 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, καθώς επίσης και μόνιτορ και καταγραφικό μηχάνημα τα οποία ήταν συνδεδεμένα με τις εξωτερικές κάμερες.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ