Αστυνομική επιχείρηση σε υπαίθριους χώρους του ΑΠΘ και γύρω από αυτό, όπως επίσης σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων, ενώ συνολικά συνελήφθησαν 15 άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε προαύλιο χώρο του ΑΠΘ συνελήφθησαν τρεις άνδρες, φερόμενοι ως διακινητές ναρκωτικών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και χρηματικά ποσά. Λίγο αργότερα, πάλι σε χώρους του ίδιου Ιδρύματος, συνελήφθησαν εννέα άτομα, έπειτα από μεταξύ τους συναλλαγή ναρκωτικών, και κατασχέθηκαν, επίσης, μικροποσότητες χασίς και χρήματα.

Επίσης, στο κέντρο της πόλης συνελήφθησαν τρία άτομα που κατείχαν 200 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και 21 συσκευασίες λαθραίου καπνού, με σκοπό την πώλησή τους σε περαστικούς.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι έλεγχοι και οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ