Σε απεργιακή κινητοποίηση στις 27 ή 28 Ιανουαρίου προσανατολίζεται η ΑΔΕΔΥ, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη των Ομοσπονδιών της ΑΔΕΔΥ που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στη σύσκεψη που έγινε, παρουσία περισσότερων από 130 εκπροσώπων Ομοσπονδιών και Σωματείων, το πνεύμα που επικράτησε ήταν οι κινητοποιήσεις να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό και να πάρουν ποικίλες μορφές ώστε να μην προχωρήσεις η ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση.

Η εντατικοποίηση των δράσεων θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και καταλήψεις δημόσιων κτιρίων και υπουργείων, ενώ η ΑΔΕΔΥ θα προχωρήσει σε άμεση ευρύτερη ενημέρωση των εργαζομένων σε όλη τη χώρα για το ασφαλιστικό. Η ΑΔΕΔΥ βρίσκεται σε άμεση συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ, προκειμένου να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο με στόχο την ακύρωση της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης. Ειδικότερα, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Γρηγόρης Καλομοίρης, «έχουμε να κάνουμε με τη μητέρα των μαχών και η μάχη θα έχει όλες τις μορφές του αγώνα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να διαλυθεί ο Δημόσιος και Κοινωνικός χαρακτήρας της Ασφάλισης».

Πηγή φωτογραφίας: SOOC

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ