Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Τετάρτη, 13 Ιουλίου, με βόρειους ανέμους στο Αιγαίο 5 και πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στην ανατολική χώρα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα το μεσημέρι και το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη, νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενώ πιθανό είναι να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα δυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 ως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ιουνίου, στην Ηπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 ως 34 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά ως 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Ανατολική Πελοπόννησος ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά ως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ