Σταδιακή μεταβολή του καιρού από το απόγευμα της Πέμπτης και μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου προβλέπει η ΕΜΥ με δελτίο επειδείνωσης καρού που εξέδωσε.

Πιο αναλυτικά:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους, θα εκδηλωθούν από το απόγευμα της Πέμπτης και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τόπους στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία, τη Δυτική και Κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο.

Τα ίδια φαινόμενα θα παρατηρηθούν από τη νύχτα της Πέμπτης και κατά περιόδους στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Από την Παρασκευή σταδιακά και μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την ανατολική Στερεά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης πρόσκαιρα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και Θράκη και πιθανόν στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά αναμένεται να παρατηρηθούν αντίστοιχα φαινόμενα.

Χιόνια θα πέσουν από το βράδυ της Πέμπτης στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής και κεντρικής Στερεάς και βαθμιαία στα ορεινά της Πελοποννήσου, καθώς και στα ημιορεινά των παραπάνω περιοχών.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ