Καλός θα είναι ο καιρός σήμερα, Τετάρτη, με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς καταιγίδες αναμένονται στη βορειοανατολική χώρα ενώ αύριο τοπικές βροχές αναμένονται στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Στην Αττική, ήλιος με παροδική συννεφιά, δυτικοί άνεμοι ως 4 και βαθμιαία ως 6 μποφόρ και ζέστη το μεσημέρι με τη θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανή βροχή, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 14 έως 26 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία βαθμιαία τοπικές βροχές και στα ανατολικά πρόσκαιρες καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 8 έως 27 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα τοπική συννεφιά με πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 27 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο ήλιος με παροδική συννεφιά. Ο υδράργυρος από 11 έως 29 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, δυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 17 έως 28 βαθμούς.

Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπική συννεφιά με βροχές από το βράδυ, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 11 έως 30 βαθμούς.


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ