Η coupe έκδοση του Toyota GT86 ανανεώθηκε και έγινε δυνατότερη κατά 5 ίππους και θα ντεμπουτάρει στην διεθνή έκθεση της Νέα Υόρκης στις 23 Μαρτίου.

Οι εξωτερικές αλλαγές που έκαναν στο ιαπωνικό μοντέλο αφορούν τους προφυλακτήρες μπρος και πίσω που έγιναν πιο ογκώδεις, οι εισαγωγές αέρα έγιναν μεγαλύτερες και χρησιμοποιήθηκαν φώτα Led. Διαφοροποίηση υπάρχει και στις ζάντες, αλλά και στα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν, όπως και στα σήματα GT86 στα φτερά και στο πίσω μέρος. Εσωτερικά τα καθίσματα είναι επενδυμένα με συνδυασμό Αλκαντάρας και δέρματος, ενώ έχουν υπάρξει αλλαγές και στο τιμόνι.

Στο μηχανικό τμήμα τώρα η διαφορά έγκειται στην άυξηση της ισχύος του κινητήρα κατά 5 ίππους, φτάνοντας έτσι τους 205 ίππους. Βελτιώσεις έχουν γίνει στις αναρτήσεις με νέα ελατήρια και αμορτισέρ, που όπως αναφέρει η Toyota αναβαθμίζουν τη δυνατότητα ελέγχου του αυτοκινήτου στο όριο, ενώ δίνει ένα πιο διασκεδαστικό χαρακτήρα. Η βελτιωμένη έκδοση της Toyota θα είναι διαθέσιμη στην αγορά το φθινόπωρο της τρέχουσας χρονιάς και οι τιμές δεν αναμένεται να αυξηθούν.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ