Νέο μοντέλο έρχεται από τη Ferrari που θα θα διαθέτει τέσσερις θέσεις και η κίνηση θα γίνεται και με τους τέσσερις τροχούς.

Πρόκειται για την GTC4 Lusso που θα πραγματοποιήσει παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι της Γενεύης. Ουσιαστικά παίρνει τα σκήπτρα από το μοντέλο FF που ήταν το μοναδικό μέχρι σήμερα αυτοκίνητο της ιταλικής εταιρείας που ήταν τετραθέσιο και τετρακίνητο.

Η GTC4 Lusso εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 6,3 λίτρων και αποδίδει ισχύ της τάξης των 690 ίππων και μέγιστη ροπή στρέψης 697 Nm. Επιπλέον πραγματοποιεί τα 0-100χλμ./ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της αγγίζει τα 335χλμ./ώρα.

Συγκριτικά με την FF οι μηχανικοί εξέλιξαν το σύστημα τετρακίνησης με το ηλεκτρονικό διαφορικό και τις ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, ενώ διαφορές φυσικά υπάρχουν και στον εξωτερικό χώρο του αυτοκινήτου. Έχουν αλλάξει οι γρίλιες της μάσκας, η οροφή έχει χαμηλώσει αποκτώντας στο τελείωμά της μια αεροτομή, ενώ παράλληλα υπάρχει διαφορετικός διαχύτης στην πίσω ποδιά και έχουν τοποθετηθεί νέα φωτιστικά. Στο εσωτερικό άλλαξε το τιμόνι και ανασχεδιάστηκε το κόκπιτ.

Το ιταλικό μοντέλο φυσικά και εφοδιάστηκε με εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων με μία μεγάλη οθόνη αφής, αλλά δε γνωρίζουμε ακόμα κάτι για την τιμή πώλησής της που σίγουρα θα είναι απαγορευτική για τους περισσότερους ανθρώπους του πλανήτη.

lusso5 lusso8 lusso12

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ