Με ένα νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Τόκιο η Datsun, που αποτελεί τον κλάδο της Nissan για τις αναδυόμενες αγορές.

Η αναβίωση της Datsun, όπως και αυτή της Dacia από τη Renault, έχει ως στόχο τις αναδυόμενες αγορές όπου υπάρχει η ανάγκη για φτηνά και πρακτικά αυτοκίνητα.

Με ένα μοντέλο προς το παρόν στη γκάμα της, σε πεντάθυρη και τετράθυρη έκδοση, η Datsun ψάχνει τη σωστή στρατηγική επέκτασης ώστε να φτάσει, τουλάχιστον, στον αριθμό μοντέλων της Dacia.

Η εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η μάρκα σχετικά με ένα νέο μοντέλο που θα παρουσιάσει στο Τόκιο δεν δείχνει πολλά, είναι όμως δεδομένη η απόφαση της εταιρείας να μπει στην κατηγορία των συμπαγών SUV.

Στις αρχές του χρόνου, άλλωστε, είχε παρουσιάσει στο Νέο Δελχί, στην Ινδία, ένα πρωτότυπο SUV με την ονομασία redi-GO.

Από την εικόνα της Datsun δεν αποκλείεται το μοντέλο που θα παρουσιαστεί στο Τόκιο να είναι η έκδοση παραγωγής του redi-GO, καθώς στο θόλο του τροχού διακρίνεται πλαστικό προστατευτικό και η μάσκα φαίνεται μεγάλη και ογκώδης, τυπικά γνωρίσματα crossover αισθητικών λεπτομερειών.

Δυστυχώς δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, πάντως η εικόνα του φαναριού και το προβολέα ομίχλης προδιαθέτει για ένα μάλλον σύγχρονο σχεδιαστικά αμάξωμα.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ