Για μία ακόμη χρονιά θα πραγαματοποιηθεί η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση» η οποία φέτος θα λάβει χώρα από τις 14 έως τις 21 Νοεμβρίου του 2015 στο Ολυμπιακό Ακίνητο της ξιφασκίας!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Αναλυτικά το δελτίο τύπου!

Η προστασία του περιβάλλοντος απέκτησε μεγαλύτερη σημασία. Οι τεχνολογικές εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η ασφάλεια και η συνδεσιμότητα είναι δυο τομείς που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον όλων των οδηγών. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες αυξάνουν τις επενδύσεις τους για να δημιουργήσουν νέα μοντέλα και να καλύψουν τις ανάγκες μας. Η ελληνική αγορά σημειώνει αξιόλογη αυξητική τάση και υπόσχεται νέες προκλήσεις.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και με γνώμονα τη καλύτερη δυνατή ενημέρωση των οδηγών και των μελλοντικών αγοραστών – ποντάρουμε στη δημιουργία μιας νέας γενιάς ευαισθητοποιημένων οδηγών με άποψη και αυξημένη κρίση – αποφασίσαμε, να δημιουργήσουμε την Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015».

Η φετινή γιορτή του αυτοκινήτου θα είναι λαμπρή και φιλοδοξούμε να είναι η αρχή μιας νέας πορείας για τον κλάδο.

Η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015» θα πραγματοποιηθεί 14 έως 21 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο. Έχουμε εξασφαλίσει έγκαιρα, όλες τις νομικές και οικονομικές απαιτήσεις, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια έκθεση ανάλογη των υψηλών προσδοκιών του κλάδου μας.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ