Το νέο «Disco», όπως το αποκαλούν οι Βρετανοί, κατασκευάστηκε πάνω στην αλουμινένια πλατφόρμα του Range Rover γεγονός που το κάνει ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του.

H Land Rover έδωσε στη δημοσιότητα μερικές, όχι και τόσο κατατοπιστικές είναι η αλήθεια, φωτογραφίες του ολοκαίνουριου Discovery, του μεγάλου επταθέσιου SUV της.

Η έκδοση παραγωγής του νέου Land Rover Discovery, που βασίζεται στο Discovery Vision concept, παραμένει πιστή στο σχεδιαστικό πνεύμα της μάρκας που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το 2014.

Το νέο Disco, όπως το αποκαλούν οι Βρετανοί, κατασκευάστηκε πάνω στην αλουμινένια πλατφόρμα του Range Rover γεγονός που το κάνει ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του. Σύμφωνα με τον Gerry McGovern «το νέο μοντέλο επαναπροσδιορίζει την έννοια του μεγάλου SUV. Oι ομάδες σχεδιαστών και μηχανικών προχώρησαν σε μια επαναστατική αλλαγή στο DNA του Discovery με σκοπό να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό, εξαιρετικά πολυχρηστικό και δυναμικό premium SUV».

Σύμφωνα με την Land Rover το νέο μοντέλο θα εφοδιάζεται με την οικογένεια κινητήρων Ingenium ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της συγκεκριμένης σειράς που θα διαθέτει την SVX off-road έκδοση. Η παγκόσμια πρεμιέρα του θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου στο Σαλόνι του Παρισιού.

via


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ