Η τέλεια Lamborghini Centenario αποκαλύφθηκε και μας εντυπωσιάζει με την τρομερή αισθητική και τις εκπληκτικές επιδόσεις.

Το συγκεκριμένο μοντέλο δημιουργήθηκε για να τιμήσει τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή της ιταλικής εταιρείας, Ferruccio. Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα όπως και το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου, με τις μεταλλικές πινελιές να υπάρχουν στις αναρτήσεις, στο κιβώτιο και φυσικά στον κινητήρα. Ο τελευταίος είναι V12 6,4 λίτρων και αποδίδει 770 ίππους.

Οι επιδόσεις του hypercar της Lamborghini είναι εκπληκτικές, καθώς το βάρος παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, λόγω της απουσίας υβριδικού συστήματος υποβοήθησης του κινητήρα. Έτσι του αρκούν μόλις 2,8 δευτερόλεπτα για να αγγίξει τα 100χλμ./ώρα και 23,5 δευτερόλεπτα για τα 300χλμ./ώρα, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 350χλμ./ώρα.

Το μοντέλο που θα παραχθεί σε μόλις 40 αντίτυπα, 20 coupe και 20 roadster, θα κοστίζει περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια ευρώ και ήδη έχει προπωληθεί σε αντίστοιχο αριθμό πολύ πλούσιων και πολύ τυχερών ενδιαφερόμενων.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ